Labo's

Ontdek de labo's van EnergyVille. Deze labo's staan ter beschikking van onze eigen experten om jouw onderzoek er in uit te voeren, óf je kan ons ook contacteren om een (deel van een) labo zelf te huren.

Omwille van de vele Engelse termen en specificaties, hebben we de labo-omschrijvingen alleen in het Engels opgesteld.

 

 • Smart Grid Lab

  Het EnergyVille Real Time Lab is een multifunctioneel labo met grid emulator mogelijkheden. Onze gedetailleerde real-time systeemsimulatoren laten toe om netcontrole te testen in real-life omstandigheden. 

 • Dc lab

  Het DC lab is een testinstallatie waar industriële partners technologievalidatie kunnen uitvoeren voor de nieuwe DC distributiesystemen: gridarchitecturen, gridcomponenten, convertoren, hernieuwbare energiebronnen, opslag, opladen voor elektrische voertuigen, beveiligingsschema's, standaarden enzovoort.

   

 • Matrix Lab

  De elektrische en mechanische kenmerken van uw elektrisch-technische uitrusting, elektronische sterkstroomtoestellen en zonnepanelen meten.

 • Polyline Medium-Voltage Smart Energy System Lab

  Test de apparatuur van uw slim middenspanningsnet in een kunstmatig driefasig net tot de 50e harmonische in realistische omstandigheden.

 • Thermo Technical Lab

  Het Thermo Technical Lab van EnergyVille is een multifunctioneel laboratorium voor statische en dynamische tests.

  Het behoort tot de grootste onderzoeksfaciliteiten van dit kenniscentrum. In deze laboratoriuminfrastructuur met multifunctionele uitrusting kunnen thermische systemen (verwarming en koeling) aan statische en dynamische tests worden onderworpen.

  Het laboratorium wordt aangestuurd en gemeten door een industriële PLC-infrastructuur die verbonden is met een SCADA-pakket. De apparatuur kan rechtstreeks verbonden worden met het Smart Grid Infrastructure Lab van EnergyVille.

 • Smart Grid Infrastructure Lab

  Het Smart Grid Infrastructure Lab van EnergyVille is een platform voor het testen van smart grid-producten en -systemen.

Deel dit bericht
Deel dit bericht