European Utility Week

Wanneer: 
3 oktober 2017 - 09:00 tot 5 oktober 2017 - 18:00
Waar: 
RAI, Amsterdam

Zoals elk jaar neemt EnergyVille opnieuw deel aan de European Utility Week met een eigen stand (5Q28), deze keer in Amsterdam. Neem deel aan een van onze vele activiteiten gedurende die week en bouw je netwerk verder uit!

Als het eerste business-, innovatie- en informatieplatform dat de smart utility community samenbrengt focust de European Utility Week op regionale en globale ontwikkelingen in Grid Optimisation, Hernieuwbare energie, Energieopslag, Slimme Meters, Slimme Steden, Slimme Huizen, Energiediensten en -efficiëntie, Slimme Gebouwen, Datamanagement, Analytics en Internet der Dingen, Cyberveiligheid, Slim Gas en Slim Water.

Het evenement dient als een jaarlijks ontmoetingspunt voor de gemeenschap en zal bijgewoond worden door 12.000 internationale bezoekers, 450 sprekers en 600 exhibitoren. Innovatie is het kernelement, met een speciale focus op de connectie tussen mensen van alle niveaus van de utility value chain: van technologiereuzen tot start-ups en van experts op senior niveau tot jong talent.

Vanuit EnergyVille zijn er ook dit jaar weer verschillende sprekers. 

 

 

Een extra trigger nodig om je te registreren? Omdat we niet zouden willen dat je dit evenement misloopt kan je via deze link een gratis Exhibition Pass of een Summit Pass met korting afhalen.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht