DHC+ Summer School

Wanneer: 
27 augustus 2017 - 15:00 tot 2 september 2017 - 12:00

De 5e editie van de internationale DHC+ Summer School zal plaatsvinden bij EnergyVille. De Summer School is ontworpen om een duidelijke introductie te geven tot wijkverwarming en -koeling, operationele issues en de kant van de consument te belichten in evoluerende energiesystemen. Het doel van de Summer School is om een unieke cursus rond wijkenergie aan te bieden die theoretische lezingen afwisselt met praktische toepassingen, bezoeken en netwerkmogelijkheden. 

Dit jaar is het thema van de Summer School "de evolutie van 3e tot 4e generatie DHC netwerken". Voor deze cursus worden lezingen door professionals en academici uit de sector afgewisseld met bezoeken aan real life installaties zoals het nieuwe warmtenet Nieuw-Zuid in Antwerpen, het 4e generatie warmtenet Mijnwater in Heerlen of de geothermische site in Mol. De internationale DHC+ Summer School bestaat ook uit netwerkactiviteiten zoals diners en groepswerken om zo connecties te leggen tussen deelnemers, de uitwisseling van kennis te vergemakkelijken en potentiële samenwerkingsmogelijkheden voor de toekomst te verkennen.

Een gedetailleerd programma, deelnameprijzen en een registratielink vind je hier. Registreer snel, de deadline is 30 juli!

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht